Evenimente

24

OCT

Atelier – Centri Energetici

Chakrele sunt centri prin care circula energia pentru a fi condusă prin canalele energetice ale corpului subtil. (Traducerea cuvântului “chakra” este roata sau vârtej din limba sanscrita)

La acest atelier vom vorbi despre cele 7 chakre principale, care este rolul fiecăreia, cum circula energia și ce se întâmplă atunci când există un exces sau un deficit de energie. 

Practica YOGA, care pe lângă posturile fizice, include și exercițiile de respirație și meditația este o metodă bună de a echilibra sistemul nostru energetic și de a începe conștientizarea acestuia la nivel fizic.

Vom practica Hatha YOGA care este un stil de YOGA tradițional din care au derivat de-a lungul timpului și alte stiluri. 
Este un stil accesibil oricui mai ales celor care doresc sa se apropie mai mult de sine prin constientizarea corpului.

retreat Yoga, meditatie, respiratie constienta, clase yoga online, yoga Ploiesti, viata constienta, gestionarea emotiilor, clase private yoga, sanatate, sanatatea mintii.

02

DEC

Festivalul YOGA România

Festivalul Yoga din România ajunge la cea de-a 5-a ediție, reunind comunitatea yoga din țara noastră și aducând împreună profesori renumiți din întreaga lume, precum și din România. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile pline de diversitate, oferind o varietate de tipuri de yoga, practici și cunoștințe valoroase despre yoga.

Sâmbătă, la ora 16:30, te invit să te alături unei sesiuni de yoga numită “Mindful Self-Care: A Yoga Toolkit for Daily Renewal”, pe care o voi preda împreună cu colega mea, Marina Peteoacă. Vom explora împreună informații, tips & tricks despre cum să dezvolți și să menții o practică zilnică de yoga, tehnici și practici pentru curățarea, energizarea și protejarea energiei tale și multe altele.

Aștept cu bucurie să ne întâlnim la festival și să împărtășim această experiență minunată în cadrul comunității yoga din România.

Te poți înscrie pe site-ul festivalului la link-ul de mai jos 

Apasa Aici

Periodic

3 LUNI

Curs Instructor de Yoga Certificat Yoga Alliance 200H

Indiferent dacă practici yoga de ceva timp sau tocmai ai început această călătorie, cursul de Yoga Teacher Training de 200 de ore oferit de Indian Yoga Academy este potrivit pentru tine dacă îți dorești să dezvolți o practică personală constantă.

Acest curs comprehensiv este structurat pentru a acoperi multiple aspecte ale practicii yoga. Vom explora yoga din perspectiva fizică, concentrându-ne atât pe asane (posturi yoga) cât și pe respirație. În plus, vom explora aspectele filozofice și istorice ale yoga, aducând în discuție înțelepciunea tradițională și fundamentul acestei discipline. Cursul va include, de asemenea, o dimensiune spirituală prin tehnicile de meditație, oferindu-ți instrumente pentru a-ți adânci conexiunea cu sinele superior.

Acest curs nu este doar despre a deveni un instructor de yoga, ci este, în primul rând, despre dezvoltarea personală profundă. Prin această călătorie, vei avea oportunitatea de a accesa și de a descoperi părți noi ale propriei tale ființe, care te vor eleva la un alt nivel de conștientizare și evoluție personală.

Cu bucurie și dedicare, voi fi alături de tine în această minunată călătorie. Alături de o echipă de profesori experimentați din România, îți voi oferi susținere și îndrumare într-un mod blând și empatic.

Detalii despre program și înscriere: Apasa Aici

In Fiecare

LUNI

Yoga în Salină

Dacă locuiești în Ploiești sau prin împrejurimi te invit la o clasă de Hatha Yoga într-un mediu unic – o salină artificială cu sare de Himalaya! În timpul acestei sesiuni de o oră ne vom concentra pe tehnici de respirație pentru a ne îmbunătăți capacitatea pulmonară și pentru a ne pregăti pentru practică.

Vom explora posturile de yoga mai ales la sol, pe un pat de sare de Himalaya, care are proprietăți curative și dezinfectante pentru corpul nostru, atât la nivel fizic, cât și energetic.

Atmosfera din salină este calmantă,relaxantă și benefică pentru sistemul respirator. În plus, salina este un mediu lipsit de alergeni, ceea ce o face ideală pentru cei cu probleme respiratorii sau alergii.

Saltelele sunt disponibile la locație însă îți recomand să aduci un prosop mic pentru a-l folosi ca suport pentru cap în timpul unor posturi.

Pentru că locurile sunt limitate este nevoie să te înscrii sunând la recepție la numărul de telefon: 0785.211.300 (Salina Himalaya Ploiești)

Program: In fiecare Luni ora 19:00 – 20:00

Preț: 60 Lei