Despre mine

Cine sunt?

Eu sunt Andromeda.

Călătoria mea în YOGA a început chiar înainte ca eu să îmi dau seama, fiind atrasă de filozofia budistă încă din adolescență. Viața m-a condus în Japonia unde am avut ocazia să particip la prima clasă de YOGA, în anul 2005.

 De la primele minute am fost fascinată de energia pe care o emana profesoara și după câteva ore de practică am înțeles că îmi doresc să simt bucuria și pacea interioară generată de practica YOGA cât mai des posibil.

Reîntoarsă în țară după 10 ani, am continuat să caut cei mai buni profesori de YOGA din țară și am participat de câte ori am avut ocazia la ateliere intensive, evenimente, sesiuni. Astfel în 2020 am ajuns la cursul de 200H de instructori de YOGA la Fitness Scandinavia fără să știu că destinul mă va conduce către această “carieră”. În 2021 am devenit profesor de YOGA certificat YOGA ALLIANCE.

De atunci, din ce în ce mai mulți oameni s-au bucurat de clasele, atelierele și retreat-urile organizate de mine ceea ce îmi confirmă contant că sunt pe drumul pe care m-am născut să merg în această viață constienta.

Cred cu tărie că practica YOGA poate ajuta pe oricine, dacă va rămâne contant în practică, să își îmbunătățească semnificativ calitatea vieții indiferent de vârstă, religie, condiție fizică, credințe.